Alle piger elsker smykker

Smykker er næsten altid en god og personlig gave at give til sin kone, mand eller kæreste. Et smykke er nemlig et dejligt minde, som kan bæres hver dag.

Et smykke er også at gemme et øjeblik, der aldrig forsvinder.

Giv et smykke til de store mærkedage, højtiderne, fødselsdagen – eller bare fordi.

Det behøver ikke at være et stort eller dyrt smykke, men det der betyder noget er, at smykket er særligt udvalgt med kærlighed og omhu.

Smykker signalerer status og kvindelighed og er med til at styrke ens identitet. Man føler sig godt tilpas, når man pynter sig med et smykke.

Heldigvis fylder smykker ikke så meget, så man kan have rigtig mange af dem, så man kan skifte efter stil og humør.

Inden du køber

Smykker er personlige, så inden du køber dit smykke, så stil dig selv et par spørgsmål:

  • Hvad kan din partner bedst lide – guld eller sølv – eller begge dele?
  • Går din partner med alle slags smykker – armbånd, halskæde, ringe?
  • Er din partner til det enkle eller mere ekstravagante design?

Smykket kan jo altid byttes, men spørgsmålene kan hjælpe til med at ramme det helt rigtige smykke og skabe den største glæde.

Fortæl gerne din partner, at du har gjort meget ud af at finde det helt rigtige smykke.

heiring smykker

Heiring smykker: Dansk smykkedesign når det er bedst

Du går næsten aldrig forkert af at vælge dit smykke i ægte dansk smykkehåndværk i skandinavisk design, som for eksempel heiring smykke, hvor du træder ind i et forunderligt og fortryllende smykkeunivers af armbånd, ringe og øreringe udformet i lækre designs af fjer, drømmefangere, skytsengle, græsstrå, perler og diamanter. Heiring smykker er helt perfekte til dig, der elsker lette smykker med flotte detaljer.

Smykkerne taler helt for sig selv – de er alle smukke, unikke og håndlavede – og er skabt med stor personlighed og masser af historie. Smykkerne er både klassiske og tidløse og kan vare hele livet, ligesom de kan gå i arv til de næste generationer og stadig være lige tidløse.

Kvaliteten og bæredygtighed er i højsædet, når der produceres smykker til både mænd og kvinder i alle aldre i det gamle, familieejede firma. Alle smykker er lavet i ædle metaller som sølv og guld, og er håndlavet i meget høj kvalitet af uddannede og dygtige guldsmede. Der sættes en ære i, at hvert eneste smykke er specielt fremstillet med et personligt udtryk i højsædet.

Når du vælger at give et smykke i gave, så bør smykket være unikt og matche din partners stil. Samtidig må det også gerne være et smykke, som afspejler din egen personlige stil, så det er tydeligt, hvem der har givet det.

Vidste du

At en halskæde er et personligt smykke, som gives til personer, som man holder meget af. Halskæden er et symbol på kærlighed, fordi den altid er placeret tæt på hjertet.

At smykke hjertet er den ultimative kærlighedserklæring. De fleste kvinder vil elske at gå med et hjerte om halsen som symbol på jeres kærlighed. Find det i din partners yndlingsmateriale guld eller sølv.

News Reporter