Derfor bør du bruge workflow software

Workflow software er det sidste skrig indenfor projektstyring. Med workflow software bliver et projekts fremgang synlig for alle. Synlighed er den vigtigste forudsætning for at du kan have kontrol over noget. Det er sådan set underordnet hvad det drejer sig om. Men et problem, en udfordring eller bare en detalje der ikke kan ses, kan heller ikke måles eller opfattes på anden vis. 

Derfor er synlighed altid det første skridt når du skal måle noget. Og målbarhed er en forudsætning at du kan sammenligne og kontrollere en proces. Det gælder såvel forbrug af fx energi eller andre forbrugsgoder, og det gælder også arbejdsprocesser.

Workflow software giver dig et overblik

Det gælder såvel enkelte projekter men også alle andre arbejdsprocesser. Med workflow software bliver processerne synlig for alle der har brug for det. Styrk dine workflows med Encode software. Her er en liste med nogle af de mange fordele du får ved at bruge workflow software som Encode:

  • Reduktion af genarbejde, tidsregistrering og processtyring – Med workflow software bliver det en barneleg at holde øje med tidsforbrug. Det hjælper med at undgå dobbeltarbejde og giver et overskueligt system for registrering af arbejdstid. Husk, at du skal kunne måle hvad der skal kontrolleres. Hele processtyringen bliver simpelthen meget nemmere med hjælp af workflow software.
  • Organisering og forbedring af godkendelsesprocesser – Når alle trin og processer bliver synliggjort, bliver godkendelse af detaljer også overskuelig og nemmere at organisere. Det sparer tid og reducerer fejl. Langsommelige godkendelsesprocesser er også en stor faktor der kan presse arbejdsmoralen i bund, og især kreativiteten. Intet er mere frustrerende end når du har en god ide, som så ender i kviksand fordi den skal godkendes og det tager for lang tid.
  • Identifikation af flaskehalse og overflødige trin – Hvor kniber det, og hvorfor? Alle arbejdsprocesser har flaskehalse, det er bare naturligt. Men det er vigtigt at kunne identificere dem, fordi flaskehalse vil altid virke negativ på tempoet og derved hele projektets fremgang. Med workflow software bliver det nemt at finde og identificere flaskehalse. Det bliver også nemmere af få øje på hvordan de kan løses.
  • Og så meget mere – Listen kunne fortsættes et godt stykke endnu. Der er simpelthen så mange fordele ved at bruge workflow software og ingen ulemper. Workflow software erstatter de tidligere brugte workflow kort, lange baner af papir hvor projektets fremgang både planlægges og dokumenteres. Denne proces bliver automatiseret med workflow software. Du behøver ikke længer bruge tid på at designe et system for at gøre workflow synlig.
udviklere

Alt foregår i skyen

Encode workflow software er 100% sky-baseret. Det har den enorme fordel at alle involverede hele tiden har adgang, uanset hvor i verden de befinder sig. Det kunne ikke lade sig gøre med traditionelle flow charts, og heller ikke med workflow software der er baseret på et intranet.

Hvis du er på udkig efter meget automatiseret workflow management software, kunne Encode workflow software være det rigtige for dig. Der er løsninger til detailhandlere, agenturer, mærker, produktionsvirksomheder, finansielle institutioner og andre.

News Reporter