En smuk måde at mindes de store dage på

Der findes ikke en mere smuk og sigende måde at mindes mærkedagene på med et smykke. Uanset, om du vil mindes bryllupsdagen, det første møde eller bare gode minder, så er det altid en god ide at vise med en smuk alliancering.

Navnet kommer af ordet alliance og er en måde at vise, at man har indgået en alliance med en anden. Dette kan eksempelvis være imellem et ægtepar eller kærestepar. Det er med andre ord et smykke, som symboliserer og hylder kærligheden imellem to parter.

Hvad er en alliancering?

Men hvad er en alliancering helt præcist? En alliancering går også under navnet mærkedagsring. Dette skyldes ringens enkelhed og typisk slankere udseende. Den kan bæres for sig selv eller sammen med andre ringe. Du kan bære den med en enkelt blomsterfatning eller flere. Det er derfor en oplagt mulighed at give på de vigtigste dage i dit liv. Ringene fås i forskelligt design, men med det samme enkle udtryk. Man kan derfor aldrig få for mange allianceringe, da de kan anvendes sammen.

Det simple, men smukke udtryk, passer til enhver kvinde og stil. De kan bæres både til hverdag og fest og kan styles på forskellige måder.

Ringene fås i to varianter: Gult guld og hvidguld og i størrelser fra 0,02 karat.

Hvis du er til det mere enkle look, så kan du vælge at bære ringen med én eller få fatninger. Ønsker du derimod flere blomsterfatninger, så er det også en mulighed.

Ringen kan anvendes til dagligt og kommer ikke i vejen for dine daglige gøremål. Diamanten er placeret nede i blomsten, hvilket betyder, at den ikke sætter sig fast i ting. Allianceringen er dermed både praktisk og smuk.

alliance ringe

Ringen med de mange muligheder

Ringen kan gives for at markere vigtige mærkedage som eksempelvis:

  • Bryllupsdagen
  • Når I får et barn
  • Fødselsdagen
  • Årsdagen
  • I forbindelse med jeres fælles huskøb
  • Eller bare som et symbol på jeres kærlighed

Ifølge traditionen giver man en alliancering med 3 fatninger til at starte med. Dette er ifølge gammel skik for at bringe held, da tallet tre ses som et lykketal. Man kan dog også sagtens starte med en enkelt fatning og bygge videre på ringen, efterhånden som de vigtige begivenheder finder sted.

Mange tror, at allianceringen kun gives i forbindelse med en forlovelse. Dette er en udbredt misforståelse, da allianceringen sagtens kan bæres sammen med en forlovelsesring og en vielsesring.

Et smykke, som kan gå i arv

En alliancering kan være med dig hele livet. Med det enkle og tidløse udtryk kan det gå i arv og glæde andre, som kan fejre jeres mærkedage og markere deres egne. Ville det ikke være en smuk tanke, hvis ringen blev båret af både dine børn og børnebørn? Den kan bringe meget glæde i mange år og går aldrig af mode. Med den enkelthed og mange muligheder falder den i smag hos de fleste.

Allianceringen er dermed et smykke, som bringer minder og en smuk historie sammen.

News Reporter