Få mest ud af din lille lejlighed med en sovesofa

Der er mange mennesker, der i dag bor i lejligheder, og hvis du er en af dem, kender du måske til problemet med pladsmangel. Plads og opbevaring er noget, man altid kan bruge mere af i et hjem, men der findes heldigvis indretningsmetoder, så du får sparet lidt plads. Det kan du for eksempel gøre med en sovesofa.

De små lejligheder

Der kan være mange grunde til at bo i en mindre lejlighed. Nogle gange kan det handle om økonomi, nogle gange handler det om lejlighedens beliggenhed, og andre gange er det fordi, man egentlig ikke har brug for flere værelser, end det lejligheden har at byde på. Men hvis man bor i en etværelses, kan man alligevel til tider savne mere gulvplads. Det er for eksempel lidt træls, hvis man skal vælge imellem enten sofaer eller spisebord, hvis der ikke er plads til begge dele. Men med en sovesofa fra 7+7 Futon vil du have seng og sofa i én, og derfor have mere plads til andet.

En smart sovesofa

Det smarte ved sådan en sofa er som sagt, at den både fungerer som din seng og som din sofa. Når du har gæster på besøg, kan du have den indstillet som en sofa, så I sammen kan sidde og slappe af der, hvis I ikke gider sidde om spisebordet en hel dag. Når natten så falder på, kan du folde sofaen ud til en seng, og så kan du sove trygt der om natten. Du kan sagtens finde en, som både er en behagelig sofa og en komfortabel seng. Din søvn er jo vigtig, så den skal du endelig ikke glemme i ræset.

Opbevaring

Nogle sovesofaer kommer faktisk også med ekstra opbevaring, og det kan være uundværligt i en lille lejlighed. Et menneskeliv fylder meget, så der vil stort set altid være et behov for lidt mere opbevaring. Det er i hvert fald ikke noget, man takker nej til. Du kan nemlig finde sovesofaer, som har indbygget opbevaring under madrassen. Typisk er det ment til dyner, puder og lagner, men i nogle typer vil der også være plads til mere, så du kan have lidt af hvert gemt væk under sengen.

Udseende

Sidst, men ikke mindst, er sofaens udseende. Selvom den er praktisk og funktionel, betyder det ikke, at den ikke er flot. Du kan finde nogle super lækre sofaer, som altså også fungerer som seng. Der er mange, hvor man ikke ville tro, at det var en sovesofa, hvis man ikke vidste det. Uanset hvilken stil, du har i din lejlighed, vil du formentlig sagtens kunne finde en sovesofa, der passer helt perfekt ind.

Den perfekte sovesofa til dig

Skal du ud og investere i en sovesofa? Hvis du har en mindre lejlighed, kan det være en rigtig god løsning for dig. Lad være med at ofre spisebordet for en sofa eller sofaen for et spisebord, når du kan have begge dele. Kombiner sofaen med sengen, og få mest muligt ud af din lejlighed.

News Reporter