Følger du med tiden? – giv dit barn samme mulighed med et smartwatch

Digitalisering af samfundet har skabt nye muligheder for alle generationer, gamle som unge. Den teknologiske udvikling er gået lynstærkt, og de unge generationer vokser op med digitale medier og realtids data fra de er helt små. Smartwatches til børn er en helt naturlig del af børns hverdag. Smartwatch er et GPS ur med touch skærm, indbygget skoleskema, spil og mange andre funktioner. Og så skal vi ikke glemme den fordel, at børn også kan lære klokken ved brug af et smartwatch.

Gør det sjovt at lære klokken

Flere studier viser, at børn lærer bedst, når de leger. Selvfølgelig kan de ikke lege og lære alt, mens de hopper rundt i puderne. Men det handler om at gøre det sjovt og relevant for børn at lære klokken at kende. Et smartwatch til børn gør det sjovt for børn at lære klokken og holde øje med tiden. Der er blandt andet indbygget GPS og simkort i uret, så barnet kan bruge det til meget andet end at se klokken.

Smartwatch har den velkendte brugeroplevelse fra iPad

Med en smartwatch touchskærm ligger brugeroplevelsen tæt op ad iPads, som de fleste børn allerede bruger flittigt derhjemme og i skolen. Brugergrænsefladen er visuelt nem at overskue og intuitiv at bruge.

Et ur er som et smykke – det siger noget om personen, der bærer det

Mange børn er utrolig bevidste om, hvordan de ser ud, og hvordan andre opfatter dem. Det er ikke ligegyldigt, hvilken farve tøj eller stil, de går med. Eller hvilke gadgets de har med i tasken. Et smartwatch til børn giver barnet mulighed for at udtrykke sin egen personlighed. Ikke kun gennem valg af farven på GPS uret, men også det at gå rundt med det moderne smartwatch og bruge det som så mange andre fede gadgets. Det er moderne og sejt for børn at have et ur med touch skærm, indbygget GPS, simkort og andre lækre features.

Find vej med et smartwatch

Køb et smartwatch til børn til din dreng eller pige. Et indbygget GPS ur gør det muligt for dit barn at lære at orientere sig, for eksempel når han eller hun går hjem fra skole. Det er både smart og lærerigt. På den måde kan dit barn også lære at aflæse et kort på uret.

Gør det sjovere at dyrke sport med et smartwatch

Sidder dit barn stille meget af dagen og foretrækker at sidde med sin iPad eller foran computeren? Der er ofte fokus på, hvor meget børn rører sig. Et smartwatch gør det sjovere for dit barn at dyrke sport. For med et smartwatch er det muligt at måle tid, puls og anvende mange andre funktioner i uret.

Kom nemt i kontakt med dit barn

Når dit barn er på farten, er det ikke altid lige nemt at hive mobiltelefonen frem, når den ringer. Med et smartwatch kan du indsætte et simkort, så du nemt kan komme i kontakt med dit barn via uret.

News Reporter