Guide – fix dit badeværelse på budget

Badeværelset er et af de mest besøgte rum i huset. Dit badeværelse skal derfor både være funktionelt og stemningsfyldt. Det er op til dig at vælge stilen i dit badeværelse. En af de mest populære stilarter indenfor badeværelser er lige nu den skandinaviske, hvor det især er træ og neurale farver, der fylder og går igen. Du kan få badeværelse inspiration mange steder – uanset om du ønsker at renovere dit badeværelse, eller blot ønsker at friske dit badeværelse en smule op med et lille fix. Vil du fixe dit badeværelse på budget, og få en masse badeværelses inspiration? Så læs med herunder og få en komplet guide.

Udnyt bordpladsen

Når det kommer til badeværelser, og indretningen af dem, er det altid vigtigt at udnytte pladsen bedst muligt – herunder især den minimale bordplads. Fordelen ved at have et stort badeværelse er, at der ofte er en større mængde bordplads. Du kan bruge den ekstra bordplads til mange forskellige ting. Tag eksempelvis badeværelses inspiration fra andre, og placer hyggelige elementer som blandt andet lys eller duftepinde på borde rundt omkring i badeværelset. Du kan desuden også bruge håndvaskens bordplade til udstilling af ting, der er rare at have ved hånden. Der er mange forskellige muligheder!

Udforsk nye farver

Ønsker du at friske dit badeværelse en smule op på budget, kan du udforske og bruge en masse nye farver. Du tror det måske ikke, men én enkelt ny farve på væggen kan gøre en stor forskel for resten af rummet og stemningen heri. Badeværelset er uden tvivl et af de steder i hjemmet, hvor der er mest fokus på afslapning og afkobling. Derfor kan du vælge at male væggene i en sart, varm og hyggelig farve, der tilføjer lidt ekstra hygge og rummelighed til rummet. Dette kan gøres hurtigt og billigt!

Udnyt vægpladsen

Er du en af dem, der har et småt badeværelse, hvor pladsen i forvejen er trang? Prøv dig gerne frem med vægkunst eller andre former for udnyttelse af vægpladsen. Rigtigt mange tror, at vægkunst blot hører til stuen og soveværelset, men dette er altså på ingen måde tilfældet. Du kan give dit badeværelset et helt nyt udtryk, og en helt ny stemning, ved at hænge flot vægkunst på væggene. Når man har et mindre badeværelse, handler det om at udnytte al plads – især vægpladsen! Dette behøver ikke koste en formue.

Vær kreativ og tænk ud af boksen

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det altid en god ide at være kreativ og tænke ud af boksen, hvis man ønsker at opfriske sit badeværelse. Dit badeværelse skal være rart og roligt for dig, din familie og venner. Derfor skal badeværelset også indrettes præcist efter din stil og smag – uanset om det er skandinavisk og roligt, eller vildt og farverigt. Er du i tvivl om, hvordan du kan føre dine ideer ud i livet? Søg altid inspiration til badeværelse hos andre. Måske vil du blive overrasket over, hvordan det kan gøres!

News Reporter