Printerpapir og kopipapir behøver ikke at være kedeligt

Når du nævner ordet printerpapir eller kopipapir, vil de fleste nok tænke, at et er kedeligt, tyndt og hvidt papir, som de fleste stopper i printeren for at få det ønskede motiv eller den ønskede tekst på. Men så kedeligt behøver det ikke at være. Printerpapir er nemlig også meget andet end det. Læs bare med her, og bliv klogere på de mange forskellige varianter af printerpapir.

Printerpapir i farver og forskellige størrelser

Kopipapir kommer i et hav af størrelser og farver, tro det eller lad være. Eksempelvis kan du
køb farvet printerpapir i a4 og a3 her.

Den klart mest anerkendte farve printerpapir er hvid, og det er med god grund, for herpå kan du holde dit print ganske neutralt og passende til enhver situation.

Vi du derimod udvide din horisont eller ligefrem tilpasse dit valg af papir til situationen? Så er det nu du skal spidse ørerne.

Har dit barn fødselsdag, skal du sende en ønskeliste ud eller vil du blot krydre din hverdag med lidt farve, så bør du gå væk fra den klassiske hvide farve og derimod vælge noget farvet papir.

Der findes et hav af froskellige farver, som du kan kaste dig ud i. Måske du er til en lys blå, en skrap pink eller en diskret beige farve, som skiller sig en lille smule ud fra det ellers enkle og klassiske, hvide look.

kopipapir

Vælg en alternativ størrelse

Ofte er det den klassiske A4-størrelse, som printerne er indstillet til, og dermed den størrelse papir du printer på eller bruger på kopipapir. Mange printere er dog så smarte nu til dags, at de kan tage flere forskellige størrelser papir og dermed kombinere dit vanlige A4-papir med en mindre størrelse såsom A5 eller en større størrelse såsom A4.

Ofte har vi en forbrugskultur, hvor vi ikke tænker over, hvad der er nødvendigt, men derimod tænker på, hvad vi kan få eller opnå, det kan de forskellige størrelser papir lave om på. Printer du eksempelvis en ønskeseddel til jul, ja så er det ikke sikkert, at det er nødvendigt med et almindeligt stort A4-papir, men derimod kan et A5-papir måske sagtens være rigeligt. Måske der skal inviteres til børnefødselsdag, jamen så er det heller ikke sikkert, at det er nødvendigt med et større papir end A5. Ved at vælge et større papir kan du eksempelvis bruge det som et alternativ til en planche eller plakat, som du ellers skulle have købt eller fremstillet i hånden. Det er super smart og gør det nemmere for dig som forbruger.

Med andre ord behøver kopipapir og printerpapir ikke at være kedeligt eller ensartet, derimod kan det være ganske smart og fint, og byder op til mange kreative løsninger og funktioner. Ikke mindst bør det nævens, at at du finder papir, der passer perfekt til den situation, som du står overfor, da det kan bruges til stort set alt. God fornøjelse med at udfordre din kreative sans, når der skal udvælges kopipapir i fremtiden.

News Reporter