Reklametryk på firmatøjet styrker din virksomhed

Ønsker du at eksponere din virksomhed mere end du måske gør i øjeblikket? Få her nogle ideer til at skabe fokus på din virksomhed. Har du en virksomhed, hvor medarbejderne bruger arbejdstøj? Så overvej at få tryk på tøjet.

Der er mange former for tryk. Det kan enten være tryk med jeres firmalogo på, eller måske med et godt slang eller jeres telefonnummer. Mulighederne er mange, når det kommer til arbejdstøj med tryk. Få dit brand og virksomhed til at skille sig ud fra mængden med tøj med tryk på. Du kan også skabe fokus på din virksomhed med gaver med logo tryk eller tryk på bilen.

Trøjer med tryk

Den nemmeste måde at få sit brand til at skille sig ud på, er ved at få lavet trøjer med tryk. Trøjen er noget af det første, man ser når man ser på et andet menneske. Hvad enten din virksomhed arbejder ude af huset eller kunderne kommer til jer. Trøjer med tryk giver et godt indtryk over for kunderne, og på den måde laver man samtidig også reklame. Det ser godt ud, når alle medarbejdere har en trøje på med samme logo tryk.

Det kan også være, at du har medarbejdere ude på forskellige arbejdspladser, såsom elektrikere, murere, tømrer osv. Her ser det godt ud, at det kan ses på dem, at de alle arbejder for samme firma. Trøjer med tryk er helt sikkert en god investering. Og vælger du at have andre ting til at stå på trøjerne end lige jeres firmanavn, vil det helt sikkert skabe øget opmærksomhed.

trøjer med tryk

Firmagaver med tryk

Hvad med at brande dit firma gennem kundegaver med logotryk? Det kan være alt fra vin i kasse med tryk til krus eller kuglepenne med tryk. Der er mange muligheder, og du vil helt sikkert sætte et aftryk og blive husket, når du giver en gave med tryk på. Vis at du værdsætter dine kunder og samarbejdspartnere med en fin gave med tryk på.

Kundegaver med tryk kan gives hele året, når du er på kundemøder eller mødes med leverandører. Men det er klart, at der er mere run på firmagaver og kundegaver op til jul. Vælg flotte løsninger som vil imponere modtageren. Husk at være i god tid op til julen.

Reklametryk på firmabilerne

En anden måde at brande sin virksomhed på en smart og effektiv måde, er ved reklametryk på firmabilen eller bilerne. På den måde bliver din virksomhed set rundt i gadebilledet, ja alle de steder du kommer. Reklamer på bilen er en meget effektiv markedsføring, og du kan på den måde eksponere dig i gadebilledet. Kunderne vil nemt kunne genkende dig, og nye kunder komme til, netop fordi de ser reklamen.

Hvad enten du vælger at eksponere din virksomhed via trøjer med tryk, firmagaver med tryk eller reklametryk på bilen, er det helt sikkert, at det vil give dig en øget omsætning, da reklamerne er med til at skabe nye kunder.

News Reporter