Sådan får du udendørsluksus på terrassen 

Hvis man har muligheden for et udendørs miljø, så er det noget af det dejligste. Det at have et sted hvor man kan nyde solens stråler og få et ekstra rum man kan bevæge sig i når vejret er godt, bidrager virkelig til velværen. Derfor sørger mange for at skabe sig et dejligt hjørne med plads til afslapning, enten på deres altan, terrasse eller i haven.

Bambus er luksuriøst

Til sådan et område hører sig nogle møbler til. Her er bambus er blevet et utrolig populært materiale til udendørsmøbler. Det bidrager nemlig til en dejlig stemning, idet der er noget sommerligt og afslappende over møbler lavet af bambus. Måske forbinder mange det med loungeområdet på forskellige hoteller og netop derfor giver de den her følelse af ferie og luksus.

Ved at have møbler lavet af bambus i din egen have vil du opnå den samme følelse af luksus i dit eget hjem, luksus der er nemt tilgængelig. 

Bambus solsenge er neme at omrokere 

Noget andet smart ved havemøbler af bambus er også at de er nemme at flytte rundt på, da de ikke vejer så meget. På den måde bliver det super nemt at have dine bambus solsenge i solen så meget som muligt. Da det ikke kræver særlig meget at flytte dem rundt efter solen, hvilket er rigtig smart da det er de færreste der har et helt perfekt spot til en solseng, hvor den vil få sol hele dagen lang.

Men på denne måde kan du nemt udnytte alle timerne hvor solen er fremme.

En anden fordel ved at bambus solsenge er nemme at flytte rundt på, er at de så kan udføre flere funktioner på din terrasse eller i din have. For nogle af de bambus solsenge der findes på markedet er nærmest ligesom en sofa. De er lavet i en daybed lounge stil og kan derfor agere ekstra siddepladser når man har mange gæster på besøg. I og med at de ikke er særlig tunge er de nemme at flytte hen ved siden af andre loungemøbler og på den måde udvide området.

terrasser

Få dine bambus solsenge til at holde længe

Når du først har fået skabt dette dejlige rum i din have, hvor du kan nyde alle sommerdagene, så ønsker du selvfølgelig at dine bambusmøbler holder længe. For at kunne have gavn og glæde af dine bambusmøbler i så mange år som muligt, så er det nødvendigt at du passer godt på dem. Dette kan du blandt gøre ved at beskytte dem lidt imod vejr og vind, da dette kan slide rigtig meget på møblerne.

En nem måde at skærme dem på er ved at bruge et overtræk til møblerne. På den måde vil de ikke blive våde når det regner. Det er en god ide at bruge det hver aften, da duggen over tid også kan slide voldsomt på møblerne.

Hvis du har en overdækket terrasse eller et orangeri kan det også være en fordel blot at flytte dem ind under dette, for på den måde at skærme dem for størstedelen af regnen.

News Reporter