Unikke smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen

Unikke smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen

Ole Lynggaard smykker har i mere end 50 år repræsenteret kreativitet og uforligneligt håndværk. 

Unikt dansk design og lækkert håndværk! 

Ole Lynggaard smykker er et dansk startet og drevet smykkehus. Det er grundlagt tilbage i 1963 af Ole Lynggaard. Smykkehuset er familiedrevet og derfor er det stadig i danske hænder i dag.  Alle deres smykker er designet af enten Ole Lynggaard eller af datter Charlotte Lynggaard. Her har de begge stor fokus og sætter en ære i at bruge tid på at gøre smykkedesignet helt perfekt. Og i nogle tilfælde forbliver deres visioner og idéer smukke drømme i mange år, før de endelig bliver til virkelighed og bliver en del af kollektionen. Deres designs bliver til virkelighed med deres 40 guldsmedes unikke håndværk, som arbejder i husets eget værksted samt med hjælp fra samarbejdspartnere uden for København. Ole Lynggaard Copenhagen sikrer altid sublimt håndværk! 

Lækre smykker af høj kvalitet 

Alle smykker af Ole Lynggaard Copenhagen består af materialer af høj kvalitet! Alle smykker er lavet i enten 18kt guld eller sterlingsølv. De smukke sten som ofte pryder deres smykker er enten diamanter af høj kvalitet eller unikke ædelsten. Deres smykker spænder bredt og byder blandt andet også på mange typer af overflader, så som: satineret, børstet, hamret og poleret. Den satineret overflade er ultrafine linjer, som er skåret i overfladen, som skaber en mat, boheme-præget kontrast til farverige ædelsten. De hamrede og børstede overflader vil også være matte, mens en poleret overflade vil være helt blank, som på smukkeste vis fremhæver glitrende diamanter.

lækre smykker

Find de rette Ole Lynggaard Copenhagen smykker 

Ole Lynggaard og Charlotte Lynggaards unikke designs kan opleves hos Bonell’s Smykker & Ure i Fields, hvor de har et stort udvalg af deres smykker. Både et væld af guldsmykker og sølvsmykker fra deres populære Forest kollektion.

News Reporter