Pins skaber et personligt udtryk

Der findes mange forskellige måder at udtrykke sig på. Man kan bruge smykker i den helt klassiske forstand og bære halskæder, øreringe eller armbånd, eller man kan vælge mere nymoderne og grænsesøgende varianter ved at få lavet en smykkepiercing i f.eks. navle, læbe eller tunge.

Man kan også pynte sig ved hjælp af tatoveringer eller en helt særlig slipsenål. Og måske lidt i tråd med sidstnævnte kan man også vælge at benytte sig af pins, når man skal udtrykke sin egen personlige stil rent visuelt.

Design dine egne pins

Er du ikke helt med på, hvad de såkaldte pins er, så kan det ganske hurtigt forklares. Pins er små nåle med en tilhørende grafisk overflade, som man kan sætte i sin bluse. Måske du har set dem i forbindelse med firmaarrangementer, hvor de medarbejdere der repræsenterer en bestemt virksomhed, bærer pins med firmaets logo? Det er en meget normal procedure for virksomheder at have særligt designede logopins. Men det betyder ikke, at det ikke er tilladt for alle andre at lege med udtrykket og bruge pins i privat regi.

Køb speciallavet pins og emblemer lige her, og design dine helt egne pins, så du er klar til at lade dem blive en del af din daglige garderobe.

Billig udtryksmåde

Ved at benytte pins i den daglige påklædning har du i særdeleshed mulighed for at skabe din helt egen stil og udtrykke præcis de ting, som du gerne vil. Mange teenagere benytter f.eks. pins til at understrege, hvilket boyband de godt kan lide eller hvilket sportshold, de holder med. Er man stor fodboldfan, så kan man få lavet en pin med yndlingsholdets logo og repræsentere klubben på daglig basis. Der er også mange mennesker, der er politisk aktive, der bruger udtryksformen. Er der valgkamp, er det en nem og billig måde at sætte to streger under sit politiske tilhørsforhold, når man slet og ret kan bære partiets logo på brystet.

Men det er alt sammen bare eksempler. Man kan også benytte pins helt uden et decideret formål. Kan man godt lide heste, kan man få produceret pins med billeder af heste. Kan man godt lide en bestemt tegneseriefigur, så kan man ligeledes benytte specialdesignede pins til at få lavet et billede af netop denne. På den måde bliver en pin lidt mere som et smykke, man kan benytte på lige fod med et par flotte øreringe.

Præmie til sportsevents

Hvor pins kan benyttes som både politisk udtryksform og ganske almindelige hverdagssmykker, så er der også mange sportsklubber, der vælger at benytte dem i forbindelse med f.eks. turneringer. I stedet for at skulle købe dyre pokaler og omkostningstunge medaljer, så kan man til mindre stævner vælge at lade pins gøre det ud for præmier til hhv. nummer et, to og tre på vinderskamlerne. I hvert fald hvis der er tale om sportsgrene, der har så mange placeringer.

Til fodboldturneringer kan man vælge at give en pin til kampens spiller. Kun fantasien sætter grænser for brugen af pins.

News Reporter