Fri til din kæreste, mens I prøver ballonflyvning

Det store spørgsmål. Faktisk det største spørgsmål, du nogensinde i hele dit liv skal stille et andet menneske. Vil du gifte dig med mig? Det bliver et af de mest afgørende øjeblikke i dit liv. Et minde, du altid vil have med dig og opbevare dybt inde i hjertet, hvor der er allervarmest og allerkærligst. Sørg for at mindet bliver helt perfekt ved at stille spørgsmålet, når I får en fantastisk oplevelse med ballonflyvning.

Point of no return

Når man analyserer film og bøger, ja, faktisk bare alt med et plot, bruger man ofte beretter-modellen. I berettermodellen er der et såkaldt point of no return, altså et punkt, hvor der ikke er nogen vej tilbage. Man kan på mange måder sige, at et frieri er et af de helt store punkter i livet, hvor der ikke er en vej tilbage. Det er et af de vigtigste, mest definerende øjeblikke i ens liv. Det er et øjeblik, der kommer til at forme alle øjeblikke fra da af. Det øjeblik ændrer altså dit liv. Og hvilket bedre sted at sætte dette øjeblik til livs end i en luftballon? Se mere om ballonflyvning hos Dreamballoon.dk.

luftballon over kbh

Hvornår har man nået det punkt?

Når man er i et forhold og man går og spekulerer på, om det mon er ved at være på høje tid, at man stiller det store spørgsmål, er der kun én person, der kan bedømme om tiden er inde, og den person er en selv. Uanset hvor mange venner eller hvor mange familiemedlemmer, man forhører sig hos og spørger til råds, vil svaret altid ligge inde i en selv. Hvis det føles rigtigt, skal man springe ud i det. Hvis ens tankestrøm om frieri er domineret af tvivl, grunde til ikke at gøre det, kolde fødder, kolde hjerter, kolde skuldre, så er tiden ikke den rette. Måske bliver den det senere, måske ikke. Men man får i hvert fald intet godt ud af at fremskynde processen.

Det særlige øjeblik

Hvis man kommer frem til, at man er klar til at stille det store spørgsmål, er næste skridt så at finde ud af, hvordan, hvor og hvornår man skal gøre det. Skal det være en kæmpe overraskelse, skal man gøre det på en henkastet måde, skal man gøre det blandt venner og familie, skal man gøre et på en restaurant, skal man gøre det i sengen, skal man gøre det mens han/hun er på vej ud af badet. Der er så mange muligheder. Og den allerbedste løsning er at gøre det i en luftballon. Ballonflyvning er i forvejen en helt særlig og unik oplevelse, som man aldrig glemmer. Og et frieri vil bare gøre turen dét mere uforglemmelig. Det vil føles helt magisk at svæve der, højt oppe i luften, helt oppe ved skyerne og med udsigt til hvad der føles som hele verdenen. Og så at beslutte sig for, at man skal være sammen med hinanden for evigt. Det er i sandhed noget, man aldrig glemmer.

 

News Reporter