Flotte negle er den nyeste trend

Kvinder generelt går meget op i deres hygiejne og deres udseende. Derfor er der også mange som bruger tid på at file, male, og hvad der nu ellers er at lave på dine negle. Det kan være en vigtigt del af en god hygiejne og det kan også gøre meget ved ens ydre udseende, hvis de ser lidt ekstra godt ud. Derfor kan du lære en masse om, hvordan du laver dine egne negle med nogle gode negleprodukter her.

Hvilke negleprodukter er gode at bruge for at få flotte negle?

Det bedste at starte med, er altid et sæt rene negle. Derfor skal man selvfølgelig rense og pleje dem med negleprodukter. Der er rigtig mange negleprodukter, som kan være en stor hjælp. Du kan finde disse produkter på nrkosmetik.dk. Så man kan starte med at vaske sine hænder og negle grundigt. Efter det, kan du bruge neglevask, en serum og så en negleolie. Så starter du godt ud med et frisk og sundt sæt negle.

Det næste du kan gøre, er at få dem til at være glatte og fint formet. Det gør man med et produkt, der selvfølgelig kan file neglene, altså en neglefil. Der findes rigtig mange af sådan nogle. Du kan finde nogle, der har flere sider. Sådan at hver side er til forskellige ting. Først starter man med at file neglene i den form og længde, du vil have dem. Herefter kan du så bruge en af de andre sider til glatte det ud, og gøre overfladen mindre ru efter du har filet dem. Måske er der flere sider, som kan gøre neglene skinnende. Men det er ikke sikkert, du har brug for det, hvis der alligevel skal neglelak ovenpå.

neglesæt

Produkter til selve negle designet

Så kommer vi til det, der er lidt sjovere. Det er nemlig at male og designe dine negle. For at få et sæt negle, der ser godt ud, og også holder længe, er der visse negleprodukter, du skal bruge. Før du bare starter med at putte din neglelak på, er der en anden ting, som er rigtig godt at bruge først. Det er det, som man kalder en basecoat. En basecoat er ligesom en gennemsigtigt neglelak, som der påføres på neglene, for at det holder længere. Du kan selv vælge, om der skal være 1 eller 2 lag på, før selve den farvet neglelak kommer på.

Så kan du begynde at farve og designe din negl. Du kan vælge imellem en masse farver – udvalget er kæmpestort. Du kan lave alle mulige designs efter, hvad du selv synes er flot. Du kan også bare farve dem, hvis det er det du helst vil. Men til sidst, er der en ting, der skal gøres. Ligesom før, hvor du brugte en basecoat, skal du nu bruge en topcoat. Den sørger også for, at det holder længere. Så er du færdig med dine nye flotte negle, som vil holde i lang tid og se super flotte og sunde ud.

News Reporter