Få overblik over familien eller kontoret

Det er ikke altid lige nemt at holde styr på alle de ting, man skal nå. Uanset om det er i eget hjem eller på kontoret, så er alle aspekter af vores liv præget af travlhed og mange forpligtelser.  

Hvis du godt kunne bruge en hånd til at få overblik over familielivet og/eller kontoret, så bør du anskaffe dig de rigtige midler til at gøre det nemmere. En mulighed, som kan gavne alle, er en Kaizen tavle: https://whiteboardshoppen.dk/Lean/kaizen-tavler.

Hvad en Kaizen tavle er, og hvordan den kan hjælpe dig 

En Kaizen tavle er et whiteboard, som er inddelt i forskellige undertitler, så der er specifikke sektioner dedikeret til specifikke handlinger. Kategorierne lyder: 

  • Waste – hvilket betyder spild
  • Idea 
  • Plan  
  • Do 
  • Dare 
  • Category  
  • Act  
  • Check 

Disse grupperinger er en enorm hjælp, når det kommer til at strukture opgaver. Udover inddelingen er der også plads til, at man selv kan tilføje flere felter, hvis det er noget man ønsker. 

Kaizen tavlen har en magnetisk overflade, som har 2 års garanti. Derudover kan tavlen også fås i 8 forskellige størrelser, så du kan finde netop det Kaizen board, som passer perfekt i dit rum.  

En hjælpende hånd på kontoret 

En Kaizen tavle burde være et ‘must’ på kontoret. Det vil gøre det mere overskueligt for dine medarbejde at forstå de opgaver, der skal laves og de mulige møder osv., der med garanti dukker uventet op i løbet af en travl uge.  

Det vil også gøre det nemmere for dine medarbejde at følge med i, hvad du laver, og derved se hvornår det for eksempel er bedst at kontakte dig. Derudover er det også en enorm hjælp til dig selv, da det vil hjælpe dig med at organisere, prioritere og holde overblik over alle de opgaver, der bliver kastet i hovedet på dig i løbet af en dag. 

En hjælpende hånd til familien 

Selvom en Kaizen tavle er udtænkt specifikt til at gøre den professionelle del af din dagligdag mere overskuelig, så betyder det ikke, at den ikke også kan gavne i andre aspekter af livet.  

Hvis du bor i et hjem med en eller flere mennesker, og I alle har en travl hverdag, så kan en tavle hjælpe med at holde de andre i familien opdateret om hinandens skemaer. Det kan hjælpe jer med at føle jer mere integrerede og engageret i hinandens dagligdag, da man altid lige kan tjekke, hvad for nogle vigtige ting sker for hvem i den uge.  

Aldrig mere behøver du være nervøs for at misse en af dine børns vigtige begivenheder, da den nu kan hænge på væggen og dermed fylde fysisk i stedet for kun mentalt.  

Få din tavle i dag 

Hvis tanken om overblik og overskud på alle fronter lyder som noget for dig, så læs mere om Kaizen tavlen og find ud af, om dette er løsningen for dig. 

News Reporter