Indret din spisestue til hyggelige familiemiddage

Skal du holde mange familiemiddage i fremtiden, og vil du gerne have, at dit hus er familiens samlingspunkt? Så er det vigtigt, at du får indrettet din spisestue, så den har plads til hele familien omkring bordet, og at du gør din spisestue super hyggelig og til et rum, som du og din familie har lyst til at bruge jeres tid i. Her kan du finde inspiration til, hvordan du indretter din spisestue til hyggelige familiemiddage. 

Derfor er et plankebord den vigtigste del af din spisestue 

Det vigtigste i en spisestue er naturligvis et plankebord, hvor der er plads til hele din familie. Hvis du er på udkig efter et plankebord, hvor der er plads til hele familien, så kan du finde inspiration til dit bord her: https://hofstrawagner.dk/collections/plankebord. Det kan være, at din familie er blevet udvidet, og at der derfor er brug for et større spisebord, hvor der er plads til jer alle sammen. Der er en stor fordel ved at vælge et plankebord, fordi det er nemt at holde, og så er det super flot. Du behøver ikke at tænke på, at du skal bruge en dug hver gang, I skal spise for at skåne bordet, fordi et plankebord kan sagtens holde til, at der bliver spildt på det. 

Endnu en fordel ved et plankebord er, at det er flot med patina. Så hvis der bliver spildt på bordet, så vil det bare klæde bordet. Desuden passer et plankebord super flot ind i en spisestue og ind i skandinavisk indretning, fordi det er naturligt og minimalistisk, men ikke kedeligt som et almindeligt hvidt spisebord. Du har også mulighed for at finde plankeborde, der er rigtig lange, hvor der er plads til alle, når du har hele den store familie på besøg. Så behøver du ikke at tænke på at skulle have plader og diverse ting til dit spisebord, fordi det rent faktisk er stort nok til at rumme hele familien og alt jeres lækre mad. 

Sådan gør du din spisestue perfekt til familiemiddage 

Når du skal indrette din spisestue, så den er perfekt til familiemiddage, så er spisebordet jo det vigtigste møbel, men det er også vigtigt at tænke på spisebordsstolene. Fordi når I skal holde familiemiddage, så kommer I til at sidde og spise og snakke i mange timer, og så er det vigtigt, at I alle sammen sidder godt. Så det er vigtigt med nogle gode spisebordsstole og måske nogle flotte siddepuder, der ligger på stolene. 

Det kan også være en god idé at finde en flot, men god lampe, som kan lyse bordet op på en hyggelig måde, og som skaber en god stemning. Det vil gøre, at alle folk kan se maden og føle, at der er et godt lys, men uden at din familie føler sig blændet. Det betyder bare meget med den rigtige belysning, både fra en spisebordslampe, men også fra stearinlys. Stearinlys giver sådan en god og hyggelig stemning til en familiemiddag, både på bordet, men også rundt i spisestuen. 

News Reporter