Vær velklædt fra inderst til yderst med lækkert brudelingeri  

Når du skal giftes, er der ingenting, der skal overlades til tilfældighederne. Her er der styr på det hele, lige fra madens sammensætning og menu til bordplanen og gæstelisten. Alt bliver planlagt i virkelig god tid i forvejen, og her er det også en stor tradition, at bruden tager på brudekjoleshopping med veninderne. Her prøver hun den store ”once in a lifetime” kjole, der kun skal bruges en gang og være symbolet på hendes overgang fra ugift frøken til gift fru. Her er der meget på spil i forhold til, at bruden får den perfekte kjole og føler sig som dagens dronning. Midt i denne planlægning, kan man godt helt glemme, at det inderste af brudens beklædning også har en stor betydning. Både fordi hun skal føle sig godt tilpas under hele brylluppet, men lige så meget fordi, det er en lækker og erotisk ting at bære til selve bryllupsnatten overfor brudgommen. Derfor skal vi i denne artikel se lidt nærmere på, hvordan du som brud kan investere i noget lækkert brudelingeri, som vil være prikken over det berømte i.  

Kombiner shoppingen af brudekjole med lingeri shopping   

Når man holder en lille seance for veninderne, hvor man kigger på brudekjoler, kan man lige så godt også kombinere det med, at veninderne er med til at shoppe i en lækker webbutik og finder det helt rigtige brudelingeri til den vordende brud. Her kan du finde et velassorteret sortiment af braletter, bh´er og bodystockings, der findes i sarte farver som hvid, beige, lyseblå og grå. Dermed skinner brudelingeriet ikke igennem den hvide brudekjole, der gerne skulle se perfekt ud, uden at man ser undertøjet igennem.  

Shop brudelingeri efter årstiden        

Alt efter hvilken årstid, du skal giftes på, er der nogle ting, der skal overvejes i valget af brudelingeri. Skal du/I giftes i slutningen af november eller december, plejer temperaturerne at være af de kolde af slagsen og man har brug for en form for vinterbeklædning, også hvad undertøj angår. Her kan en bodystockning være svaret, fordi den varmer hele torsoen af kroppen og dermed også er lidt lunere end et par g-strenge. Er det derimod sommer og sol og varmt i vejret, er der både g-strenge, smalle underbukser og lette bh´er eller braletter at vælge imellem.  

Brudelingeriet er det spændende indslag efter brylluppet    

Før, under eller efter brylluppet er der altid en del spænding, og her kan selve bryllupsnatten også være fyldt med en del spænding for begge parter. Her kan shoppingen af det lækre brudelingeri udløse en positiv spænding, fordi gommen her ser brudens undertøj for første gang siden de blev gift. Der ligger mange gode minder i dette moment, som begge parter har set ekstra meget frem til. Som et bæredygtigt valg, kan bruden også vælge at tage brudelingeriet med på bryllupsrejsen, hvor det bliver et dejligt minde og samtidig et frækt indslag for parret, midt i deres mest romantiske stund. Så er der kun tilbage at ønske rigtigt godt bryllup.    

News Reporter