Indretning af stuen

Søger du tips til indretning er stuen? Så er du landet det helt rigtige sted. Moden skifter nærmest som vinden blæser, og vil du gerne være gå forrest med moden, så ville det være lidt ærgerligt at male stuen for så at finde ud af, at det er nogle helt andre farver og en helt anden stil, der vinder frem kort efter. Det er naturligvis ikke muligt at forudse, hvad danskerne hopper med på af mode-bølger, men modeeksperterne har en klar fornemmelse af, hvad der kommer til at vinde frem i år 2020.

Minimalistisk look bliver til individualistisk look

År 2019 har båret præg af meget simple løsninger og et minimalistisk look. Det startede med, at alt gerne skulle være så hvidt, lyst og firkantet som muligt. I løbet af året er det blevet populært at brække det hvide, kliniske look op med noget natur – eksempelvis plankeborde, små rustikke lamper samt andet pynt, der kunne give det hvide noget kontrast.

Nu begynder det minimalistiske at blive skubbet lidt til side til fordel for individualisme. Det vil med andre ord sige, at moden skifter til at blive meget mere personlig. Når du skal i gang med indretning af stuen, så hav dig selv i tankerne – hvordan kan du udtrykke dig via indretning, kunst og design?

Moderne farver til indretning af stue 2020

Som alle de andre år, så kommer der nye, spændende farver på mode i 2020, som du kan gøre brug af, hvis du vil gå forrest med den nye mode. Her er eksperternes bud på de nye, populære farver i 2020:

  • Neo mint
  • Sobetfarver pink, gul
  • Laksefarvet

De kølige farver får nu klar konkurrence fra varmere toner. Farvevirksomheden, Pantone, spår, at den mest populære farve i 2020 bliver neo mint. Dette er en meget stilet farve, der ser luksuriøs ud, og som samtidig giver mulighed for at indrette med andre farver. Farven er lys og får rummet til at virke stort og imødekommende. Neo mint kommer dog ikke til at stå alene. Modeeksperterne spår også, at sorbetfarver såsom pink, gul og laksefarvet vil vinde frem. Disse farver vil få din stue til at virke varm og hyggelig.

moderne farver

Fra lige linjer til bløde kurver

De skarpe kanter, lige linjer og kassesystemer får også en revolution. Her kommer buer og bløde kurver til at vinde frem. Alt sammen for at personliggøre indretningen. Både møbler og malerier og andet kunst må gerne være med stærke farver frem for de neutrale sort, hvide og grå nuancer. Spisestole i rå træ med betræk i græsgrøn eller sorbetgul er derfor ikke helt utænkeligt bliver moderne. Generelt set kommer vi til at se meget mere farver i 2020, hvor der bliver skruet op for hyggen.

Vil du være meget praktisk i indretning af stue, så hop på bølgen, hvor alting skal laves til smarte løsninger frem for standardløsninger. Det er derfor tiden, hvor du kan være mere vovet i dit valg af møbler og indretning. Specieldesignede løsninger vil derfor også vinde stort frem. Det skyldes, at vi lever i en travlt hverdag, hvor alt skal optimeres, og hvor vi har brug for en måde at dyrke selvet på, så vi ikke drukner i samfundet.

News Reporter