Grøn markedsføring

Ønsker din virksomhed at være med til at reducere forbruget af plastikposer i Danmark, kan papirsposer med logo være en oplagt reklameartikel. Hos firmaet TopSupplies kan i udfolde kreativiteten og designe netop den bærepose, som skal repræsentere jeres virksomhed til messer, events eller købes i jeres butikker.

Et grønnere alternativ

Hvert år bliver der købt ufattelige mange plastikposer. Der bliver faktisk brugt over 9.000 tons plast til at lave plastikposer, hvilket svarer til ca. 1,5 procent af Danmarks samlede plastforbrug. Dette har sat gang i en trend, hvor flere og flere fravælger plastik og vælger papir eller stof i stedet. Helt tilbage i 1993 blev der indført en grøn emballageafgift på plastikposer. Dette tiltag var med til at nedbringe forbruget af plastikposer markant i Danmark. Der er dog stadig mange som ikke tænker over deres forbrug af plastikposer i hverdagen. Her har din butik mulighed for at gøre en forskel, ved at tilbyde en smart papirspose med tryk, som jeres reklameartikel.

Hvorfor papirsposer?

Ved at bruge papirsposer med tryk som en del af firmaet reklame, får i en smart og bæredygtig måde at sprede kendskab til jeres virksomhed. Det kan være svært at finde måder, hvorpå man kan bidrage i kampen om en renere klode. TopSupplies giver jer en nem og smart mulighed for netop dette. Der tilbydes nemlig et væld af smarte papirsposer, i forskellige størrelser og med tryk til enhver lejlighed, eller event som jeres forretning skal deltage i. Papirsposerne er 70% genanvendt og ikke en fare for naturen og og det danske dyreliv. En investering i papirsposer med tryk kan derfor spille en stor rolle i reduktionen af plastikposer i Danmark.

Plads til kreativitet

En papirspose med tryk kan designes på mange forskellige måder, og giver din virksomhed mulighed for at vise jeres kreative side. I kan skabe nytænkende designs, som efterfølgende bæres rundt af kunder, kollegaer og samarbejdspartnere på handelsmesser. Hvis du ejer en butik er der også stor sandsynlighed for, at dine kunder vil værdsætte en smart papirspose med tryk, hvor de kan komme deres yndlingsvare i. Mange er nemlig enige om, at papirsposen har et eksklusivt udseende i modsætning til plast. Papirsposen kan dermed fuldende shoppingoplevelser og bidrage til en ekstra luksuriøs oplevelse. Dine kunder vil også huske dit brand bedre, hvis de er blevet udstyret med en smart papirspose, hvilket kan reflektere jeres miljøvenlige standpunkt. Samtidig kan posen være med til at sætte fokus på jeres slogan, budskab eller fremtidige kampagner og forstærke jeres markedsføring.

Har din virksomhed lyst til at investere i flotte og stilfulde papirsposer, som vil glæde kunder? Så kan papirsposer med tryk være jeres nye reklameartikel. Udfold kreativiteten, design jeres poser helt ned til mindste detalje og vær med til at udfase plastikbæreposen i processen.

News Reporter