Hvordan man skaber varme i en skandinavisk indretning

I og med at vi danskere bor i et skandinavisk land, så er rigtig mange af os præget af den skandinaviske og minimalistiske stil. Det er mange også rigtig glade for. Men nogle føler at de nogle gange ender med at føle at deres hjem virker koldt. Der mangler du den ene eller anden måde noget hygge og varme. Men man har måske heller ikke lyst til at give sig i kast med en hel masse farver.

Har du husket de bløde og rare materialer?

Du kan sagtens skabe en følelse af varme og hygge uden at det kræver at du begynder at fylde dit hjem med en masse ting i varme røde og orange farver. Nogle gange kan det løses ved at tænke lidt over hvilke materialer du har bragt ind i din indret.

Hvis du for eksempel næsten udelukkende har rene linjer i træ og metal, så kan det godt virke lidt koldt. Men hvis du så tilføjer nogle bløde lammeskind på en bænk eller stol, så vil det straks kunne ændre denne følelse – så find lammeskind på skindhuset.dk. Det smarte med disse lammeskind er at de passer helt perfekt ind i det nordiske hjem. For ofte findes de i helt rolige farver som for eksempel sort, hvid og grå, hvilket går rigtig godt med de materialer som normalt set indgår i et skandinavisk hjem – nemlig træ, granit og lignende.

Men fordi lammeskind e ret blødt materiale tilføjer det alligevel noget hygge og varme. For det indbyder netop til at man skal sætte sig på det og have det rart og hyggeligt.

luksus lammeskind

Ild giver både bogstavelig varme og følelsen af varme

En anden måde hvorpå du kan få noget mere varme ind i din indretning er også at tilføje noget der rent faktisk er varmt. Nemlig stearinlys. Igen vil dette element ikke gå ind og forstyrre den stil du allerede har og elsker, men det vil sørge for at der er noget der også signalere hygge, og så afgiver lysene jo rent faktisk varme, når de bliver tændt.

Hvis du har pladsen til at tilføje nogle levende lys rundt omkring i dit hjem, så gør det. Det er nemt og billigt at gøre. Og husk at tændte stearinlys ikke kun er til om vinteren, du kan også sagtens gøre det om sommeren. Aftenen når altid et punkt, hvor det bliver lidt små mørkt, om ikke andet så i visse kroge af rummene. Og der intet der fortæller at en aften nok skal blive rigtig hyggelig, som når stearinlysene bliver tændt.

Noget der bevæger sig op af stearinlys, er brændeovne. Hvis man ikke allerede har et skorsten, er det selvfølgelig en besværlig ting at få. Men så kan sådan noget som en biopejs være en mulighed. De er nemme at sætte op på væggen og soder ikke helt vildt. Men de levende flammer vil gøre rigtig meget for stemningen i din stue. Det smarte ved disse pejse er at de også er geniale til lejligheder, og derfor er der ingen som ikke kan få plads til dem.

News Reporter