Køb dit eget fadølsanlæg til hjemmet

Er du en festabe eller er du bare glad for gadgets? Så skal du uden tvivl anskaffe dig et fadølsanlæg til hjemmet. På denne måde er du altid sikret den helt perfekte fest. Det udviser stort overskud at have sit eget anlæg til at skænke øl til en fest og skaber de helt rette rammer for en fantastisk fest.

Fadølsanlæg til hjemmebrug

Køb fadølsanlæg hos TapShop og få det helt rette anlæg til hjemme-brug. På deres side finder du også et hav af produktguides, der sikrer, at du kan få den helt rette start, når du har købt dit første anlæg. Når først du er blevet den heldige ejer af et fadølsanlæg, kan du invitere naboerne, familien eller kollegaer til fest, eller bare til en kold øl i haven på en sommeraften. Det åbner op for en masse gode stunder med familie og bekendte. Når børnene bliver store og vil til at holde fest, bliver det et kæmpe hit, og i tilfælde af et studentergilde eller en rund fødselsdag, er et anlæg det perfekte eje for dig. Du kan vælge mellem, om du ønsker at have 1 eller 2 haner på dit anlæg og du kan købe enten med eller uden luftkompressor. Med en luftkompressor på dit fadølsanlæg skal du ikke tænke på kulsyreflaske, hvilket er en klar fordel, og uden tvivl noget du bør overveje.

Der er en del man bør sætte sig ind i, men når alt dette er gjort, er det i realiteten ret ligetil. Resultatet er de bedst tænkelige fester med god stemning og højt humør.

fadølsanlæg

Forskellige muligheder

Hos TapShop finder du en række forskellige fadølsanlæg. De har forskellige funktioner og forskelligt udseende, hvilket sikrer at der er noget for enhver. Du kan både finde anlæg med en hane, men også med to. Hvis du bare ønsker at købe et lille anlæg og kun har brug for én bestemt type øl, skal du naturligvis vælge et anlæg med 1 hane. Ønsker du at have flere muligheder og mere øl, kan du med fordel købe et fadølsanlæg, der har 2 haner. På denne måde kan du også ramme dine gæsters smag bedre, da du har plads til to forskellige typer øl. I udseende varierer de forskellige modeller også en del. Rummet eller stedet hvor du enten har tænkt dig at placerer fadølsanlægget, eller der hvor du tænker det oftest vil blive brugt bør have betydning for, hvilket udseende du går efter. På Tapshop kan du finde alt fra helt enkle og simple anlæg i metal til specielle anlæg i egetræ med et gammeldags udseende – der er noget at finde til enhver smag.

Er du i tvivl om noget kan du altid besøge TapShops hjemmeside, eller tage kontakt til dem angående dine spørgsmål. Hvis du længe har overvejet, om du skal købe et fadølsanlæg, kan du undersøge om TapShop har noget, der falder i din smag og passer til dine behov. Et anlæg er altid måden at sætte godt gang i festen på.

News Reporter