Tag på praktikophold som sygeplejestuderende

Leder du efter den ultimative oplevelse som sygeplejestuderende med en unik mulighed for at kunne kombinere et højt fagligt indhold med kulturelle oplevelser? Ønsker du at skabe relationer og venskaber med andre studerende som deler den samme interesse mens du er på eventyr? Se mere her https://trymedics.dk/studerende/klinisk-praktik-i-udlandet-for-sygeplejestuderende/ og læs om mulighederne for praktik i udlandet som sygeplejestuderende. Få en oplevelse for livet, samtidig med at du opfylder kravene fra din uddannelsesinstitution om at lære gennem praktisk erfaring

Derfor skal du tage på praktikophold med Try Medics

Den ultimative og allermest spændende mulighed for at opleve et sundhedsvæsen indefra i et uland er med Try Medics. Her bidrager du med din nuværende erfaring og et program der er tilpasset til dit uddannelsesniveau. Du vil altså både gavne dig selv om din fremtidige karriere, men også lokalbefolkningen i et område hvor der er særligt brug for hjælp.  Når du er afsted i praktik som sygeplejerske hos Try Medics, vil dit ophold blive kombineret af praktik på en af hospitalerne i nærmiljøet, givende undervisning og eventyr. Tag med på eventyr og dygtiggør dig indenfor dit sundhedsfaglige område. Styrk dine interesser og skab erfaringer der vil kunne gavne dig resten af din karriere.

Praktikopholdet er ikke kun forbehold arbejde

Når du tager på praktik som sygeplejerske med Try Medics, så er der en hverdag på hospitalet. Alligevel kan du være sikker på, at dig og dine nye bekendtskaber kan nyde aftenerne og weekenderne sammen med de ting som i ønsker at opleve. Tag eksempelvis med på safari eller drag mod den lokale by og oplev den unikke stemning. Ja hvorfor ikke også tage en action fyldt sejltur ned langs med Nilen, nu du alligevel er der. Drag nytte af destinationens muligheder og kom hjem med en bagage fyldt med minder der vil vare hele livet. Alle fritidsaktiviteter er inkluderet i den pris du betaler for praktikken.

Tag sikkert afsted på eventyr med Try Medics

Når du skal på eventyr med Try Medics, så holder de dig i hånden fra start til slut. Få hjælp til de forberedelser der måtte være nødvendige for lige præcis dit praktikophold og kom i kontakt med andre studerende der skal på samme tur, så i kan følges ad fra start. Når du kommer i lufthavnen, vil du blive mødt af Try Medics eget personale, der vil følge dig til din bolig og guide dig igennem dit ophold. Under hele turen har du mulighed for at stille spørgsmål, så ikke der skulle være noget at være i tvivl om. Try Medics husene tilbyder både kost og logi til dig og dine med praktikanter.

Det siger tidligere praktik studerende

De tidligere studerende der har været på et praktik ophold med Try Medics er slet ikke i tvivl. Det er det hele værd! Her berettes der om hvordan de er taget godt imod og fået de rette redskaber til at være en del af et spændende hospitalsmiljø der har kunne gavne deres videre karriere. Det har været nemt at kombinere skolens krav med forløbet på praktikopholdet og komme hjem med en oplevelse for livet.

News Reporter