Kom i form med reformer træning

Ønsker du at styrke din krop, altså hele din krop? Og har du lyst til at prøve en ny træningsform, og komme lidt væk fra de velkendte træningsformer som almindelig fitness Østerbro måske har givet dig indtil videre? Så læs med her og bliv meget klogere på træningsformen, der minder om pilates, nemlig reformer træning. Det er en yderst god træningsform for alle og især for dem, der ønsker at komme i god form hvor hele kroppen bliver trænet i gennem og samtidig gerne vil skåne deres ryg og knæ.

Book en gratis prøvetime

Der findes en utroligt god mulighed hos Energii på Østerbro, som er fitness Østerbro, hvor du kan booke en gratis prøvetime til reformer træning København. Prøvetimen er ganske uforpligtende, så du behøver ikke at være bekymret for, om du bliver tvunget til at købe noget bagefter. Det er som sagt en prøvetime, hvor du kan komme og se stedet an, se instruktøren an og prøve på egen krop, hvad det vil sige at træne netop her. Der er mange måder at træne din krop på hos Energii, men en af dem er reformer træning.

Små hold giver ekstra fokus på dig

Ønsker du at gøre noget for, at du holder dig sund, stærk, smidig og i god kondition, er der ekstra meget at hente hos Energii i deres reformer træning, fordi der kun er højst 20 kursister på holdet, hvilket gør, at instruktøren har ekstra overskud og tid til at sætte fokus på dig og din træning. På hver reformer maskine kan der justeres, hvilken belastning, du skal bruge og dette kan instruktøren hjælpe dig med, så din krop hverken får for lidt belastning eller for meget. Det skal gerne gøre, at din krop får den rette udfordring. Når du har prøvet fitness Østerbro reformer træningen,  

er der vist ingen tvivl om, at du ved, om det er en træningsform for dig og om dette er måden, hvorpå du ønsker at holde dig aktiv.

Skåner dine knæ og ryg

Er du udfordret med din ryg eller dine knæ, vil reformer træning være ideel for dig, fordi du ikke overbelaster netop disse dele af kroppen. På reformer maskinen kan du enten sidde eller ligge ned på reformermaskinen, og dette gør, at tyngdekraften ikke er så hård ved din krop. Det kan gøre, at du faktisk får trænet, selvom du bliver nødt til at tage hensyn til din krops skavanker.  

Du opnår større styrke, udholdenhed, koordination og balance

Det er jo også relevant at spørge om, hvilken effekt, reformer træning på fitness Østerbro har. Her er det især din styrke, udholdenhed, koordination og balance, som reformer træningen gør for dig. Det er en god måde at komme hele vejen rundt om kroppen på, samtidig med, at du og holdet har det sjovt. Samtidig er det en sjov træningsform, fordi øvelserne kan varieres i det uendelige og det bliver dermed aldrig ensformigt og kedeligt. Især noget, som kroppen kan lide, fordi den trives med varieret udfordring for at blive konstant bedre og stærkere.  

News Reporter