Hvilken dansk ferie passer dig?

Kender du det? Det er mandag. Der er stadig hele arbejdsugen tilbage, og når du har fået weekend er der kun to dage før det igen er mandag. Der er ikke tid nok til at lade op derhjemme fordi der er for mange gøremål. Så skal man lige lave mad, så skal man lige tage skraldet ud. Altid er der noget fornuftigt du kan gøre. Du er meget træt, og du har faktisk bare brug for en ferie. Du er absolut ikke den eneste. Det kan være mere end befriende at komme væk fra hverdagens stress og jag, også selvom det kun er for en weekend, og samtidig kan det være en god motivation at have noget at se frem til. Men du gider ikke bare til det samme sommerhus du har været i hver ferie de sidste tre år. Herunder kan du finde forskellige måder at holde korte ferier i eget land på. 

Camping 

En rigtig god og miljøvenlig måde at holde ferie på er camping, og det er specielt ideelt til folk der kan lide at være ude i naturen og den friske luft. Det kan også gøres på mange forskellige måder. Book Camping i Østjylland hvis du er interesseret i at leje dig til et sted. Fordelene ved denne form for camping er at du er garanteret en sikker og tryg campingoplevelse. Med en Campingplads Østjylland er der rig mulighed for fællesskab og for at møde andre mennesker, og hvis du har børn, er det næsten garanteret at de ville kunne finde nogle legekammerater. Hvis du er lidt eventyrlysten og gerne vil sove under åben himmel kan du leje eller købe et telt og tage ud i en skov med fri teltning. Derudover er der masser af hjemmesider med folk der ikke har noget imod at have en person boende i deres baghave, og så kan man få opbygget nogle relationer man ellers ikke ville have fået. 

Hotel 

Hvis du er sådan en der er vild med max afslapning kan du med fordel overveje et hotel. Det behøver ikke være et femstjernet charter hotel i Dubai. Overalt i Danmark er der fine hoteller, Bed & Breakfasts og AirBNBs hvor du kan slappe af ved vandet eller inde i byen. Og så er det altid fedt at være turist i eget land. Der er så mange skønne steder vi slet ikke får set fordi vi smutter til Grækenland så snart vi har lidt ekstra tid. Så find et Danmarkskort frem og find ud af, om der er nogle steder i Danmark du faktisk er interesseret i at se. 

Noget helt andet 

Hele pointen med at komme væk er at få ro og se noget andet, så faktisk er det ikke altid vigtigt hvilken form for ferie du tager. Hvad end du prøver Camping Østjylland, et hotel i Ribe, eller noget helt tredje, så kommer du til at få en pause fra hverdagen samtidig med en oplevelse. Og hvis ikke det er dig, så kan du altid prøve noget andet en anden weekend. 

News Reporter